Het kostuum op maat

De beste manier om een kostuum te vinden dat u op het lijf geschreven is, is het zelf creëren.

Wat maakt een maatpak perfect voor iemand? De zoektocht begint bij het karakter van de persoon die het moet dragen. Dankzij onze jarenlange ervaring is Grusenmeyer een expert in luisteren. Door het luisteren naar onze klanten wordt het voor Grusenmeyer mogelijk om voorstellen te doen qua design, stijl en materiaal.

We gidsen u met plezier doorheen het hele proces. Van ontwerp tot afgewerkt kostuum op maat staan we u bij met raad en daad. U hoeft nooit onzeker te zijn over uw keuzes met een ervaren Grusenmeyer klerenmaker naast u. Wat je visie ook is, Grusenmeyer heeft de ervaring om je droom tot werkelijkheid te maken.

 

Maak een fantastische eerste indruk met een kostuum op maat dankzij ons vakmanschap. Een mooi maatpak past eigenlijk in alle situaties. Een trouwfeest, een sollicitatiegesprek, een feest, een tête-à-tête of op kantoor. Van een dagdagelijkse situatie tot een feestelijke uitzondering, een maatpak past altijd. 

Een persoonlijke aanpak, een eigen stijl en decennia aan ervaring.

Zomer '20

In de zomer kiest u voor een maatpak in frisse en lichte kleuren in elegante en comfortabele stoffen. Kiest u voor een tweedelig of driedelig pak? Voor smalle of brede revers? Of heeft u nog geen idee?

Met een oog en oor voor detail

Een kostuum op maat staat zo veel mooier dankzij de details. U kan van materiaal tot knopen uw maatpak samenstellen. De Grusenmeyer klerenmakers luisteren naar uw wensen en uw smaak, en bekijken hoe de stof valt op u. Dankzij de combinatie van luisteren en observeren pikken we alle details op, zodat u het maatpak van uw dromen krijgt.

 

Niemand heeft hetzelfde lichaam, dus uw kostuum zal tot in de laatste naad speciaal voor u gemaakt zijn. Daarom duurt het ongeveer zes weken tot u uw maatpak te zien krijgt na die eerste afspraak. Benieuwd hoe we een kostuum op maat maken voor u?

365 maatpakken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Enkel op afspraak
10:00 – 12:30  &  13:30 – 18:30
10:00 – 12:30  &  13:30 – 18:30
10:00 – 12:30  &  13:30 – 18:30
10:00 – 12:30  &  13:30 – 18:30
10:00 – 18:30
Gesloten

Volg ons

Nieuwsbrief